Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

divkam by se melo jiz v mladi vysvetlit, ze ten zvlastni vztah k tomu jedinemu muzi, na kterho se mohou v zivote vzdycky spolehnout, je treba udrzovat v rozumnych mezich.

Jsem take ten 'tatka' dvou dcer a i kdyz jsou uz davno dospele, tak jim musim neustale pripominat, ze kdyz je potreba v jejich byte neco opravit, tak ze nejdrive to musi konzultovat s manzely a teprve potom event. se mnou a ne obracene.

Mile dcery, nechte nas 'tatky' take nekdy zit!

0 0
možnosti
Foto

Tak tohle určitě nebude můj případ, na taťku se nikdy moc spolehnout nedalo. Ale živil nás a vychovával, jak uměl, takže za mě splněno. A teď, když to s jeho zdravím už není nejlepší, se musíme postarat my. A oba manželé (nejdřív jednička a teď dvojka) jsou v konzultacích jasně první na řadě (přece si nevezmu troubu co nedokáže vyřešit vše co je potřeba:-)).

0 0
možnosti
Foto

Dodám jedinou věc: změnit návyky, znamená změnit osobnost.

A z dlouhodobého hlediska to chce prakticky každodenní, pravidelnou podporu a péči - člověk se nemění ze dne na den po stovkách moudrých slov, ba ani po jednom.

Zapátrejte po něčem jako "Asthma Capsules" nebo "Asthma Tea", protože propuštění z nemocnice v dnešná době neznamená, že je člověk zdráv nýbrž, že je nemocen pouze natolik, že nepotřebuje nemocniční ošetření !

0 0
možnosti
Foto

R^Posílám karmu a obdiv, jak se o svého tatínka staráte, ale můj komentář se Vám asi nebude líbit.

Nechte, prosím, svého tatínka žít, je přece dávno dospělý. On sám dobře ví, že mu životní styl, ke kterému se po vyléčení vrátil, moc na zdraví nepřidává, ale rozhodně mu přináší daleko uspokojivější život, než kdyby bydlel u Vás, a jak jste sama napsala, musel poslouchat Vaše každodenní komandování. Řeknu to zcela otevřeně, bude takhle žít pravděpodobně kratší dobu, ale bude mnohem šťastnější. Jediné, co pro něj můžete udělat, je zkusit ho občas vytáhnout na nějakou aktivitu, která by ho bavila, například společný výlet nebo podobně, případně takové aktivity vymýšlet a opatrně mu je navrhovat.

Přeji hezký den a omlouvám se za tak otevřený názor:-)

2 0
možnosti
MK

Vidím to podobně. Nevím sice, jak je pán starý, nejspíš důchodový věk, ale jak praví přísloví: starého psa novým kouskům nenaučíš. Protože to mám za sebou, sice nealkohoval, nejedl nezdravě, ale po 2 násobném bypassu se stejně nešetřil.

1 0
možnosti
PK

No jo starý pes těžko změnám přivyká a jak pookřeje jede se ve starých kolejích, říká vlastní zkušenost. Je dobře, že aspoň na ty obědy si vyšlápne a taky má fajn děti.R^:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 16,09
  • Průměrná čtenost 1575x
zaměstnání: kancelářská myš

jazyky: angličtina, mňoukání

charakteristika: výrazné sklony k optimismu

Seznam rubrik